Μάθημα με Πιστοποίηση 
Πιστοποίηση Wikifarmer Expert στην

Βιώσιμη Παραγωγή, Ποιότητα και Αγορά του Ελαιολάδου

Σειρά μαθημάτων

Τι περιλαμβάνει;

  • 5 ενότητες (με δυνατότητα λήψης των αρχείων) - Διάρκεια μαθήματος έως 5 ώρες
  • 1 τεστ- 60 ερωτήσεων
  • 1 Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης

Μελετήστε το υλικό

Μελετήστε και τις 5 ενότητες και κρατήστε σημειώσεις. Το υλικό αυτό καλύπτει όλες τις βασικές πληροφορίες σχετικά με την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή ελαιολάδου, καθώς και την πώλησή τους. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία για να δημιουργήσετε έναν καταπληκτικό προσωπικό οδηγό.

Κάντε το τεστ 

Διαβάστε προσεκτικά και απαντήστε σε 60 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για να ελέγξετε τις γνώσεις που αποκτήσατε από το μάθημα. Για να περάσετε επιτυχώς το τεστ πρέπει να απαντήσετε σωστά πάνω από 70% των ερωτήσεων. 

Λάβετε πιστοποιητικό Wikifarmer 

Αφού περάσετε το τεστ με επιτυχία, παραλάβετε το πιστοποιητικό σας και μοιραστείτε το με το δίκτυό και τους συναδέλφους σας, ή συμπεριλάβετε το στο βιογραφικό σας.

Ξεκινήστε να μαθαίνετε τώρα

Κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία για να εγγραφείτε δωρεάν και να διαβάσετε το περιεχόμενο

Αυτό το μάθημα είναι για εσάς...

Αγρότες

που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια συγκεκριμένη επιχείρηση ή να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο καλλιεργούν, παράγουν και πωλούν τη σοδειά τους.

Γεωπόνους

που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και να βοηθήσουν στην παραγωγή ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.

Στελέχη επιχειρήσεων

που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για ένα προϊόν και τους βασικούς παράγοντες ποιότητας που θα ζητήσει ο αγοραστής.

Φοιτητές

που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν περισσότερες επικαιροποιημένες πληροφορίες και σε βάθος γνώσεις για μια συγκεκριμένη θεματική.

Τι λένε οι χρήστες για το μάθημα

Εξαιρετικό υλικό που καλύπτει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τα στάδια παραγωγής του ελαιολάδου από το χωράφι έως την εμφιάλωση. Πολύ χρήσιμο! Ένα εγχειρίδιο που αξίζει να έχουν στην κατοχή τους όλοι οι ελαιοπαραγωγοί.

Αντωνόπουλος Λάμπρος - Ελαιοπαραγωγός (Eutropia Organic Olive Oil)

Τι λένε οι χρήστες για το μάθημα

Πολύ χρήσιμο περιεχόμενο και βολικό να το έχεις ως pdf στο τηλέφωνό σου. Εξαιρετικό πιστοποιητικό που αντικατοπτρίζει την ποιότητα των γνώσεων που αποκτήθηκαν!

Αφεντούλης Δημήτρης - Γεωπόνος

Τι λένε οι χρήστες για το μάθημα

Πολύ καλά δομημένο και ολοκληρωμένο μάθημα για την τέχνη της ελαιοκαλλιέργειας και της παραγωγής ελαιολάδου. Το συνιστώ.

Ευτύχιος Ανδρουλάκης - Ελαιοπαραγωγός (Pamako)

Ευελιξία στη μάθηση

Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Διαδικτυακό ασύγχρονο μάθημα

Αποκτήστε online και offline (PDF) πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του μαθήματος (διάρκειας 5 ωρών), που προσφέρει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σύγχρονες και βιώσιμες μεθόδους, παραδείγματα, βέλτιστες πρακτικές και στοιχεία για την αγορά. Οι 5 ενότητες  καλύπτουν όλα τα στάδια της παραγωγής ελαιολάδου και επιτραπέζιων ελιών από το χωράφι στο ράφι. Ξεκινήστε το μάθημα όποτε θέλετε και μελετήστε το με τον ρυθμό σας. 

Τεστάρετε τις γνώσεις σας

Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, έχετε την επιλογή να δώσετε εξετάσεις για να δοκιμάσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε από το μάθημα "Βιώσιμη Παραγωγή, Ποιότητα και Αγορά του Ελαιολάδου". Οι εξετάσεις αποτελούνται από 60 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και διαρκούν 30 λεπτά. Εάν πετύχετε με 70% ή περισσότερο (42 σωστές απαντήσεις), έχετε περάσει το τεστ. Διαθέτετε 3 προσπάθειες.

Λάβετε το πιστοποιητικό σας

Αφού περάσετε επιτυχώς το τεστ θα λάβετε ένα εξατομικευμένο πιστοποιητικό για να το μοιραστείτε με το δίκτυό σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο βιογραφικό σας.
Εξελίξτε την καριέρα σας

Αποκτήστε Πιστοποίηση από το Wikifarmer

Μοιραστείτε αυτή την πιστοποίηση με το δίκτυό σας και συμπεριλάβετέ την στο βιογραφικό σας.
Write your awesome label here.

Πιστοποίηση Wikifarmer Expert: Βιώσιμη Παραγωγή, Ποιότητα και Αγορά του Ελαιολάδου

Write your awesome label here.
Μελετήστε την ύλη, τεστάρετε τις γνώσεις σας και πιστοποιηθείτε

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Δεν υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις για την εγγραφή κάποιου στο μάθημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό όλοι οι συμμετέχοντες να είναι εξοικειωμένοι με βασικούς όρους του κλάδου. 
Συνιστάται να μελετήσετε τις ενότητες με τη σειρά που αναφέρονται. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το ελαιόδεντρο και τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση και την ποιότητα πριν προχωρήσετε στα πρότυπα ποιότητας του προϊόντος και τις απαιτήσεις της αγοράς.