Ποιοι είμαστε

Σχετικά με την Ακαδημία Wikifarmer 

Μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε την παραγωγή σας

Όλα τα μαθήματα μας έχουν αναπτυχθεί με σκοπό να σας προσφέρουν τις απαραίτητες γνώσεις και να σας βοηθήσουν να γίνετε Expert στο θέμα που θα επιλέξετε. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύουμε στην προώθηση της βιωσιμότητας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς σας. Εγγραφείτε σήμερα και γίνετε μέλος μιας κοινότητας που διαμορφώνει το μέλλον της γεωργίας.
Write your awesome label here.

Το όραμά μας
Η αναδιαμόρφωση του αγροδιατροφικού τομέα

Η Ακαδημία Wikifarmer είναι ένα online σχολείο, σχεδιασμένο από την έμπειρη ομάδα του Wikifarmer για να προσφέρει ολοκληρωμένα μαθήματα που θα ενδυναμώσουν τους αγρότες και θα τους βοηθήσουν να παράγουν πιο αποτελεσματικά και βιώσιμα.

Η Ακαδημία, μαζί με την Βιβλιοθήκη και το Marketplace του Wikifarmer, δομούν ένα οικοσύστημα που στηρίζει τους αγρότες σε όλο το φάσμα των εργασιών τους, από την εκπαίδευση τους έως και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. 

Το όραμά μας

#1 Η δημιουργία ενός διαφανούς και δίκαιου οικοσυστήματος

Η Ακαδημία Wikifarmer αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος του Wikifarmer, δίνοντας τη δυνατότητα στους αγρότες να μαθαίνουν, να πωλούν και να ενισχύουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκαιο, διαφανές και ωφέλιμο περιβάλλον, βοηθώντας ενεργά τους αγρότες να αναβαθμίσουν τις τεχνικές τους και την ποιότητα των προϊόντων τους και να ενισχύσουν την αποδοτικότητά τους.

Το όραμά μας

#2 Η ενίσχυση της προσαρμοστικότητας των αγροτών

Παρέχουμε στους αγρότες την γνώση για εφαρμογή βιώσιμων γεωργικών πρακτικών ώστε να τους βοηθήσουμε να αυξήσουν τις αποδόσεις τους και να προστατέψουν το περιβάλλον. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερη κερδοφορία και σε περαιτέρω επενδύσεις σε τεχνολογία, νέες τεχνικές και εξοπλισμό. Τελικά, αυτό μπορεί να επηρεάσει θετικά την οικονομία και την ευημερία των αγροτών αλλά και του γενικότερου πληθυσμού. 

Το όραμά μας

#3 Ενίσχυση του Αγροτικού Εμπορίου

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ψηφιακού οικοσυστήματος που θα επιτρέπει στους αγρότες να καρπώνονται το μερίδιο του κέρδους που αξίζουν. Με ενημερωμένο εκπαιδευτικό υλικό και πιστοποιήσεις, οι αγρότες μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων τους, να έχουν μια ισχυρή ψηφιακή παρουσία και συμμετοχή στο εμπόριο γεωργικών προϊόντων.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Οι παγκόσμιοι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ)

Πώς υποστηρίζουμε τους ΣΒΑ

Το οικοσύστημα του Wikifarmer είναι αφιερωμένο στην προώθηση της βιωσιμότητας στον αγροδιατροφικό τομέα. Από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) που έχουν τεθεί από τα Ηνωμένα Έθνη, επιλέξαμε να επικεντρωθούμε στους στόχους που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τον πρωτογενή κλάδο, ενώ έχουν επίσης θετικό αντίκτυπο σε πολλούς άλλους. Τα διαδικτυακά δωρεάν μαθήματά μας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες στους αγρότες, βοηθώντας τους να αναβαθμίσουν και να αυξήσουν την παραγωγή τους, συμβάλλοντας στην επισιτιστική ασφάλεια και να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

Οι συνεργάτες μας

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με Μ.Κ.Ο., Πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς παγκοσμίως ώστε μαζί να μπορέσουμε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους για την βιωσιμότητα και ευημερία των ανθρώπων.

For your career

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις μας;