Μάθημα με πιστοποίηση
Wikifarmer Expert στην

Βιώσιμη Παραγωγή και Εμπορία του Καλαμποκιού

Σειρά μαθημάτων

Τι περιλαμβάνει;

  • 5 ενότητες (με δυνατότητα λήψης των αρχείων) - Διάρκεια μαθήματος 4 έως 5 ώρες
  • 1 τεστ- 60 ερωτήσεων
  • 1 Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης
Περιεχόμενο

Τι θα μάθετε;

Αποκτήστε μια πλήρη εικόνα της καλλιέργειας του καλαμποκιού (αραβόσιτου), μιας από τις πιο σημαντικές καλλιέργειες παγκοσμίως που εξυπηρετεί ένα πλήθος χρήσεων. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε βασικές γνώσεις και να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο καλλιεργείτε ή χειρίζεστε τους σπόρους/ενσίρωμα καλαμποκιού.

Ακολουθήστε το ταξίδι του καλαμποκιού από το χωράφι μέχρι τη μονάδα αποθήκευσης και την παγκόσμια αγορά. Μπορείτε να ξεκινήσετε το μαθημα ανά πάσα στιγμή και να μελετήσετε το υλικό με το δικό σας ρυθμό. Δοκιμάστε τις γνώσεις σας και πιστοποιηθείτε από την πιο διαπιστευμένη πηγή βιώσιμης γεωργικής γνώσης.
Write your awesome label here.

Μελετήστε το περιεχόμενο

Κάνετε το τεστ

Λάβετε το πιστοποιητικό

Ξεκινήστε να μαθαίνετε τώρα

Κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία για να εγγραφείτε δωρεάν και να διαβάσετε το περιεχόμενο

Αυτό το μάθημα είναι για εσάς...

Αγρότες/Υπεύθυνοι αποθηκών

που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να καλλιεργούν το καλαμπόκι με βιώσιμο τρόπο, να αυξάνουν τις αποδόσεις τους, να το συγκομίζουν και να το αποθηκεύουν σωστά για να προστατεύσουν την ποιότητα του προϊόντος τους.

Γεωπόνους

που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και να βοηθήσουν τους αγρότες να υοθετήσουν πιο βιώσιμες πρακτικές.

Επαγγελματίες της αγοράς

που θέλουν να έχουν μία καλή κατανόηση των διαφορετικών χρήσεων και αγορών του καλαμποκιού. Ιδανικό για επαγγελματίες πωλήσεων, εμπόρους, brokers κ.λπ.

Φοιτητές/Υποστηρικτές βιωσιμότητας

που θέλουν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βιώσιμες πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα χωράφι καλαμποκιού και τις διαθέσιμες καινοτομίες.

Τι λένε οι χρήστες για το μάθημα

Ωραία επισκόπηση όλων των πρακτικών καλλιέργειας. Η τελευταία ενότητα, που εστίαζει στις βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας και στις καινοτόμες τεχνολογίες ήταν μια ωραία προσθήκη. Το συνιστώ.

Kahaan (Kyle) Sharma - Παραγωγός

Τι λένε οι χρήστες για το μάθημα

Το μάθημα με βοήθησε πολύ στην μετάβαση σε πιο βιώσιμο και παραγωγικό σύστημα καλλιέργειας του καλαμποκιού, δοκιμάζοντας τεχνικές όπως η αμειψισμορά και η συγκαλλιέργεια. 

Ann Williams - Παραγωγός

Τι λένε οι χρήστες για το μάθημα

Ωραίο μάθημα, τόσο για αρχάριους/ερασιτέχνες όσο και για έμπειρους αγρότες που θέλουν να κατανοήσουν βαθύτερα την καλλιέργεια. 

Juan Martinez Contreras - Γεωπόνος/Σύμβουλος

Ευελιξία στη μάθηση

Ξεκινήστε όποτε θέλετε και ολοκληρώστε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό από την άνεση της συσκευής σας!

Διαδικτυακό ασύγχρονο μάθημα

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού μαθήματος αποτελείται από 5 ενότητες (διάρκειας 4-5 ωρών), οι οποίες παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική καλλιέργειας του καλαμποκιού, τη συγκομιδή, την αποθήκευση, τις τιμές και τις εναλλακτικές λύσεις εμπορίας του προϊόντος στις τοπικές και διεθνείς αγορές. Στόχος του μαθήματος είναι να σας βοηθήσει να αυξήσετε βιώσιμα τις αποδόσεις σας, να βελτιώσετε την ποιότητα του προϊόντος και να κατανοήσετε την αγορά του αραβόσιτου.
Το περιεχόμενο του μαθήματος είναι διαθέσιμο online και offline (PDF).

Τεστάρετε τις γνώσεις σας

Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, έχετε την επιλογή να δώσετε εξετάσεις για να δοκιμάσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε από το μάθημα. Οι εξετάσεις αποτελούνται από 60 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και διαρκούν 30 λεπτά. Εάν πετύχετε με 70% ή περισσότερο (42 σωστές απαντήσεις), έχετε περάσει το τεστ. Διαθέτετε 3 προσπάθειες.

Αποκτήστε το πιστοποιητικό σας

Θα λάβετε ένα εξατομικευμένο premium πιστοποιητικό για να το μοιραστείτε με το δίκτυό σας, διαδικτυακά ή στο βιογραφικό σας
Εξελίξτε την καριέρα σας

Αποκτήστε Πιστοποίηση από το Wikifarmer

Αναβαθμίστε και πιστοποιήστε τις γνώσεις σας.
Μοιραστείτε αυτή την πιστοποίηση με το δίκτυό σας και συμπεριλάβετε την στο βιογραφικό σας.
Write your awesome label here.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Δεν υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις για την εγγραφή κάποιου στο μάθημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό όλοι οι συμμετέχοντες να είναι εξοικειωμένοι με βασικούς όρους του κλάδου. 
Συνιστάται να μελετήσετε τις ενότητες με τη σειρά που αναφέρονται. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τια βιώσιμες πρακτικές καλύτερα.

Ξεκινήστε τώρα

Εγγραφείτε και πιστοποιηθείτε από το Wikifarmer