Μάθημα με πιστοποίηση
Wikifarmer Expert στην

Βιώσιμη Γεωργία: Συστήματα, Αρχές και Πρακτικές

Σειρά μαθημάτων

Τι περιλαμβάνει;

  • 8 ενότητες (με δυνατότητα λήψης των αρχείων) - Διάρκεια μαθήματος 8 έως 10 ώρες
  • 1 τεστ- 60 ερωτήσεων
  • 1 Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης
Lesson series

Τι θα μάθετε;

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη γνώση των διαφόρων βιώσιμων γεωργικών πρακτικών και μάθετε πώς να μεταβείτε σε ενα πιο βιώσιμο, κλιματικά-έξυπνι σύστημα μέσω από 8 ενότητες που καλύπτουν όλες τις βασικές πτυχές του αγρο-οικοσυστήματος.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το μαθημα ανά πάσα στιγμή και να μελετήσετε το υλικό με το δικό σας ρυθμό. Δοκιμάστε τις γνώσεις σας και πιστοποιηθείτε από την πιο διαπιστευμένη πηγή βιώσιμης γεωργικής γνώσης.
Write your awesome label here.

Μελετήστε το περιεχόμενο

Κάνετε το τεστ

Λάβετε το πιστοποιητικό

Ξεκινήστε να μαθαίνετε τώρα

Κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία για να εγγραφείτε δωρεάν και να διαβάσετε το περιεχόμενο

Αυτό το μάθημα είναι για εσάς...

Αγρότες

που ενδιαφέρονται να γίνουν μεταβούν σε ένα πιο βιώσιμο και ανθεκτικό στις επιπτώσεις της κλιματική αλλαγής σύστημα , διατηρώντας και αυξάνοντας την παραγωγή και το κέρδος τους. 

Γεωπόνους

που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και να βοηθήσουν τους αγρότες να θοθετήσουν πιο βιώσιμες πρακτικές.

Περιβαλλοντολόγους

Ενδιαφέρεται να μάθουν τις διαφορετικές πτυχές της βιωσιμότητας στη γεωργία και των ειδικών παραγόντων που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη διαμόρφωση ενός σχεδίου παραγωγής.

Φοιτητές/Υποστηρικτές βιωσιμότητας

που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν περισσότερες επικαιροποιημένες πληροφορίες και σε βάθος γνώσεις για τα βιώσιμα γεωργικά συστήματα.

Τι λένε οι χρήστες για το μάθημα

Ωραίο μάθημα! Δίνει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των διαφόρων πτυχών της βιώσιμης γεωργίας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Aniya P. Richardson - Γεωπόνος

Τι λένε οι χρήστες για το μάθημα

Καλά οργανωμένο περιεχόμενο. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκω ένα μάθημα στο οποίο ορίζονται και συγκρίνονται όλα τα διαφορετικά συστήματα βιώσιμης γεωργίας. 

Alekey Dronovitch - Αγρότης

Τι λένε οι χρήστες για το μάθημα

Πολύ πλούσιο μάθημα που εστιάζει τόσο στα προβλήματα όσο και στις λύσεις με συγκεκριμένα παραδείγματα και στρατηγικές. Ήταν πολύ ενδιαφέρον που έμαθα πώς μεταφράζεται η βιωσιμότητα στον αγροδιατροφικό τομέα.

John Harrison - Υπεύθυνος χάραξης πολιτικής 

Ευελιξία στη μάθηση

Ξεκινήστε όποτε θέλετε και ολοκληρώστε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό από την άνεση της συσκευής σας!

Διαδικτυακό ασύγχρονο μάθημα

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού μαθήματος αποτελείται από 8 ενότητες (διάρκειας 8-10 ωρών), οι οποίες παρέχουν όλες τις βασικές πληροφορίες που σχετίζονται με τα βιώσιμα γεωργικά συστήματα, τα στοιχεία της παραγωγής, όπως το έδαφος, το νερό, οι καλλιέργειες κ.λπ. και συγκεκριμένες πρακτικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλλέξετε και εφαρμόσετε το σύστημα που σας ταιριαξει. Στόχος του μαθήματος είναι να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις αποδόσεις σας μειώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής. Το περιεχόμενο του μαθήματος είναι διαθέσιμο online και offline (PDF).

Τεστάρετε τις γνώσεις σας

Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, έχετε την επιλογή να δώσετε εξετάσεις για να δοκιμάσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε από το μάθημα. Οι εξετάσεις αποτελούνται από 60 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και διαρκούν 30 λεπτά. Εάν πετύχετε με 70% ή περισσότερο (42 σωστές απαντήσεις), έχετε περάσει το τεστ. Διαθέτετε 3 προσπάθειες.

Αποκτήστε το πιστοποιητικό σας

Θα λάβετε ένα εξατομικευμένο πιστοποιητικό για να το μοιραστείτε με το δίκτυό σας, διαδικτυακά ή στο βιογραφικό σας
Εξελίξτε την καριέρα σας

Αποκτήστε Πιστοποίηση από το Wikifarmer

Αναβαθμίστε και πιστοποιήστε τις γνώσεις σας.
Μοιραστείτε αυτή την πιστοποίηση με το δίκτυό σας και συμπεριλάβετε την στο βιογραφικό σας.
Write your awesome label here.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Δεν υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις για την εγγραφή κάποιου στο μάθημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό όλοι οι συμμετέχοντες να είναι εξοικειωμένοι με βασικούς όρους του κλάδου. 
Συνιστάται να μελετήσετε τις ενότητες με τη σειρά που αναφέρονται. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τια βιώσιμες πρακτικές καλύτερα.

Ξεκινήστε τώρα

Εγγραφείτε και πιστοποιηθείτε από το Wikifarmer